Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /var/www/highvibe.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
"Rens og oplad dine krystaller"-sæt (Nr. 2) - Highvibe
NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

Giver dig

Rensning – positivitet – åndelighed

"Rens og oplad dine krystaller"-sæt (Nr. 2)

Krystaller absorberer energi fra deres omgivelser, samt fra dig når du arbejder med dem.

Jeg har sammensat 3 forskellige sæt til at rense og oplade dine krystaller, dit hjem og dig selv.Sættene findes i tre forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Dette sæt indholder et bundt hvid salvie, 2 stk. palo santo træ, en selenit plade, og himalaya salt.

259.00 DKK

Inkl. 25% moms

Ikke på lager

N

Hvid salvie

Stammer fra indianer tiden. Bruges til at rense dit hjem, dine krystaller og dig selv, for negative og tunge energier. 

N

palo santo træ

Ligesom hvid Salvie, renser det for negative energier. Palo santo træ indeholder derudover mere end 100 kemiske forbindelser og kan derfor afhjælpe og lindre forkølelser, allergier, hovedpine, hudlidelser, såvel som depression, angst og stress.

N

Selenit

Renser og oplader dine krystaller. Lad dine krystaller ligge med selenit natten over. Herefter er dine krystaller renset for negative energier, og igen klar til at støtte dig.
Selenit er selvrensende.

N

Himalaya salt

Rens dine krystaller ved at ligge himalaya salt i en skål, og placér dine krystaller ovenpå. Man kan også lave en saltvandsopløsning og rense dem deri. 

Brug sættet:

 

Til rensning og opladning

Brug dette sæt til at rense dit hjem og dine krystaller for negative og fremmede energier. Derudover er det fantastisk til at rense dit sind, din sjæl og din krop.

til dit helbred

Hvis du i en periode opholder dig sammen med mennesker der har en negativ energi, kan du ikke undgå at blive påvirket, hvilket der både vil påvirke dig din psyke, din sjæl og din fysiske tilstand. Hvid salvie til at rense dig selv for negative energier, og sætte en intention for dagen.
Palo santo træ indeholder over 100 kemiske forbindelser og kan derfor afhjælpe og lindre forkølelser, allergier, hovedpine, hudlidelser, såvel som depression, angst og stress

Sådan bruger du det:

Hvid salvie: Skal blot tændes et øjeblik og pustes ud. Det skal IKKE brænde, men blot ligge og gløde. Placeres på et ikke brændbart underlag. Eksempelvis et røgelseskar, en abelone eller muslinge skal. 
Palo santo træ: Tænd din palo santo pind og lad den have en 45 graders vinkel nedad indtil flammen tager til. Hold nu pinden vandret og “rul” den indtil flammen går ud. Alternativt kan du puste den ud. Lad pinden ligge og ryge i en skal eller røgelses kar. 
Du kan også gå rundt med pinden og fordele røgen i dit hjem eller over dine krystaller. Det samme med hvid salvie.
Selenit: Placer dine krystaller med selenit natten over, så er de opladet og klar til brug igen.
Himalaya salt: Placér krystaller på salten i en skål, eller rens dem i en saltvandsopløsning. 

GOOD VIBES BLOGGEN

På bloggen finder du tips og tricks til at skabe good vibes med krystaller 

HIGHVIBE TERAPI

Bliv klogere på dine uhensigtsmæssige mønstre og få kærlig guidning

HIGHVIBE

Hvem er hende der Nikoline? - og hvad er historien med Highvibe? 

0