Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /var/www/highvibe.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Klar-til-forandring - Highvibe
NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

 

 Giver dig

Forandringsenergi – stabilitet – klarhed – handlekraft

Klar-til-forandring

“Klar-til-forandring” sættet er en trofast hjælper når du gennemgår forandringer og processer i dit liv. Det hjælper dig på vej, når du ønsker at lave ændringer. Hvad end det er personligt, på jobbet, i forholdet eller noget helt fjerde. Så er dette sættet til dig! Prisen er for 4 krystaller OG 2 stk. palo santo træ. 

215.00 DKK

Inkl. 25% moms

4 på lager

N

Rosakvarts

Vores ultimative kærlighedssten! Rosakvarts’ blide og omsorgsfulde energi inviterer kærligheden ind i dit hjem. Den åbner op for dit hjerte og aktiverer dit hjerte-chakra, som styrker din egenkærlighed. Denne vibration sender du ud i Universet og tiltrækker dermed kærlige, meningsfyldte forhold.

N

Bjergkrystal

Bjergkrystallen styrker og renser energier omkring dig. Hvis du har andre krystaller i brug, kan Bjergkrystal øge effekten af disse. Den støtter healing og udrensning og det siges, at krystallen faktisk symboliserer menneskets vækst; fra uklar til klar. Fra ubevidst til bevidst. 

N

Tigerøje

Tigerøje er – ligesom tigerens øje – fokuseret og vågent. Tigeren har masser af handlekraft og power – og det er præcis dét du får med denne sten. En fantastisk makker når du har brug for støtte til at nå dine mål. Støtte til at være opmærksom og koncentreret. Den hjælper dig til at tage lederskab over dit eget liv og opløser frygt og tvivl.

N

Grøn malakit

Denne powerfulde transformationsten hjælper dig under forandringer. Den giver dig mod til at være den du er, og stå stærkt i dig selv. Den styrker dit selvværd, din indre power, og er din støtte når du skal tro på dig selv. Den er så eventyrlysten, at den nærmest tiltrækker forandring. 

N

Palo Santo træ

Palo santo træ er igennem mange tusinder af år, blevet brugt som røgelse. Man mener det har en meget healende effekt, og kan jage onde ånder og dårligdom væk. Palo santo renser for dårlig energi, og skaber balance og ro. 

Brug “Klar-til-forandring”-sættet:

 

Til at styrke dig i det nye år

Til at give dig handlekraft

Til at tro på dig selv i processen

GOOD VIBES BLOGGEN

På bloggen finder du tips og tricks til at skabe good vibes med krystaller 

HIGHVIBE TERAPI

Bliv klogere på dine uhensigtsmæssige mønstre og få kærlig guidning

HIGHVIBE

Hvem er hende der Nikoline? - og hvad er historien med Highvibe? 

0