0

Klar-til-forandring

Gå 2020 i møde med dette lækre “Klar-til-forandring” sæt. Det hjælper dig på vej, når du ønsker at lave forandringer i det nye år. Hvad end det er personligt, på jobbet, i forholdet eller noget helt fjerde. Så er dette sættet til dig!

189.00 DKK

Inkl. 25% moms

10 på lager

Giver dig

Forandringsenergi – stabilitet – klarhed – handlekraft

N

Rosakvarts

Vores ultimative kærlighedssten! Rosakvarts’ blide og omsorgsfulde energi inviterer kærligheden ind i dit hjem. Den åbner op for dit hjerte og aktiverer dit hjerte-chakra, som styrker din egenkærlighed. Denne vibration sender du ud i Universet og tiltrækker dermed kærlige, meningsfyldte forhold.

N

Bjergkrystal

Bjergkrystallen styrker og renser energier omkring dig. Hvis du har andre krystaller i brug, kan Bjergkrystal øge effekten af disse. Den støtter healing og udrensning og det siges, at krystallen faktisk symboliserer menneskets vækst; fra uklar til klar. Fra ubevidst til bevidst.

N

Tigerøje

Tigerøje er – ligesom tigerens øje – fokuseret og vågent. Tigeren har masser af handlekraft og power – og det er præcis dét du får med denne sten. En fantastisk makker når du har brug for støtte til at nå dine mål. Støtte til at være opmærksom og koncentreret. Den hjælper dig til at tage lederskab over dit eget liv og opløser frygt og tvivl.

N

Grøn malakit

Denne powerfulde transformationsten hjælper dig under forandringer. Den giver dig mod til at være den du er, og stå stærkt i dig selv. Den styrker dit selvværd, din indre power, og er din støtte når du skal tro på dig selv. Den er så eventyrlysten, at den nærmest tiltrækker forandring.

N

Palo Santo træ

Palo santo træ er igennem mange tusinder af år, blevet brugt som røgelse. Man mener det har en meget healende effekt, og kan jage onde ånder og dårligdom væk. Palo santo renser for dårlig energi, og skaber balance og ro.

Giver dig

Forandringsenergi – Stabilitet – Klarhed – Handlekraft

N

Rosakvarts

Vores ultimative kærlighedssten! Rosakvarts’ blide og omsorgsfulde energi inviterer kærligheden ind i dit hjem. Den åbner op for dit hjerte og aktiverer dit hjerte-chakra, som styrker din egenkærlighed. Denne vibration sender du ud i Universet og tiltrækker dermed kærlige, meningsfyldte forhold.

N

Regnbue Månesten

Hjælper og afbalancerer vores feminine energi (som både mænd og kvinder indeholder) med vores maskuline energi. Vores Yin med Yang. Regnbue Månesten repræsentere vores feminine energi og bringer fred og balance ind i vores liv.

N

Hæmatit

Er du på udkig efter kærligheden, så er denne sten en fantastisk makker at have med på vejen. Dating kan være svært – endda hårdt – så du har brug for energi der giver dig styrker, selvtillid og optimisme. Hæmatit! Den giver dig en følelse af tryghed og mod og samtidig styrker den dit eget “magnetiske felt” for bedre tiltrækning

N

Lapis Lazuli

Denne sten er blevet brugt i hundrede år over hele verden til netop kærlighed. God kommunikation er alfa omega i et forhold og her er Lapis Lazuli jeres go-to. Den hjælper jer med at forbinde jer stærkere til jeres indre selv samtidig med at den styrker båndet imellem os. Lapis Lazuli kan hjælpe med en tydelig og konstruktiv kommunikation, aktiv lytning og øget empati

N

Grøn Aventurin

Ønsker du at tiltrække kærligheden, så kan denne “heldige” sten give dig et boost af selvtillid til at gå ud i verden efter dét du drømmer om.Grøn Aventurin er en af de stærkeste når det omhandler succes, velstand og held – og det kan bestemt også være til gavn når det handler om kærlighed og romantik. Den aktiverer dit hjerte-chakra og hjælper jer igennem forholdets op- og nedture. Den vier ikke fra din side

Brug Kærlighedspakken:

 

Til at finde kærligheden

Til at styrke dit forhold

Øge din egen selvkærlighed

Brug “Klar-til-forandring”-sættet:

 

Til at styrke dig i det nye år

Til at give dig handlekraft

Til at tro på dig selv i processen

GOOD VIBES BLOGGEN

På vores blog finder du gode råd og tips til good vibes

Læs mere

TAROT & ENGLEKORT

Få indsigt, påvirk din fremtid og sæt ord på dine tanker

Læs mere

HIGHVIBE

Bliv klogere på highvibe.dk og Nikoline

Læs mere