Giver dig

Held – positivitet – mod

Eventyrs-buketten

Er du klar til eventyr?
Denne fantastiske eventyrs-buket, har fået tilført højvibrerende energi fra grøn Aventurin, og vil lukke drømmene og heldet ind. Du kan lade Aventurinen hænge på buketten, eller tage den af og gå med den i din lomme eller taske.

Alle buketter hos Highvibe er håndlavet, hvilket betyder at billedet er vejledende. Du vil selvfølgelig modtage en buket der er tilsvarende i størrelse og farver, men afhængig af sæsonen kan indholdet variere en smule.

179.00 DKK

Inkl. 25% moms

Ikke på lager

N

Disse buketter indeholder ikke syntetisk farvede blomster

N

Buketten er fremstillet af naturlige og sæsonbetonede blomster

N

Lavet af danske varer - som betyder at miljøet skånes (ganske få varer fra tyskland kan forekomme)

N

Evighedsblomster skaber mental glæde for hele familien

N

bidrager til en mere bæredygtig livsstil

N

holder længe, hvilket gør man både passer på miljøet (transport), og bidrager til mindre produktion af af friske blomster (Co2 besparende)

N

Energien fra aventurinen tilfører buketten eventyr. Den siges at bringe held, i både spil, kærlighed, ja i livet generelt.

Brug evighedsbuketten:

 

agsdi-hearts

Til at pynte i dit hjem

Nyd denne smukke buket. I stuen, i soveværelset, eller et helt tredje sted. Netop dér hvor du trænger til god energi. Lad den pryde rummet, og gøre dig glad og positiv hver gang du ser den.

til dit helbred

Vores psykiske tilstand spiller en kæmpe rolle for vores helbred, derfor er det vigtigt at føle glæde og kærlighed i hverdagen. Denne buket bidrager til dette, ved at være positiv at se på.

Som gave

Denne buket er mere end “bare” en buket. Den er lavet med kærlighed, og der er kælet for detaljerne. Alle buketter er håndlavede og unikke, hvilket også gør dem til en helt speciel gave.

GOOD VIBES BLOGGEN

På bloggen finder du tips og tricks til at skabe good vibes med krystaller

HIGHVIBE TERAPI

Bliv klogere på dine uhensigtsmæssige mønstre og få kærlig guidning

HIGHVIBE

Hvem er hende der Nikoline? - og hvad er historien med Highvibe?

0