NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

Step-by-step basis guide:
Sæt dine intentioner og manifestér dine drømme

Law of Attraction

Vi har alle prøvet det. Haft et brændende ønske om noget, men aldrig helt fået dét vi ville. Måske har du allerede hørt om ”Law of Attraction” – og måske har du endda allerede prøvet at arbejde med det, men uden de resultater du har håbet på.

Jeg har skrevet denne 3-trins basis guide til dig der vil lære at manifestere dine ønsker og drømme. Penge succes, kærlighed – ingen drøm er for stor, så god fornøjelse!

Kort sagt går Law of Attraction ud på, at ting, der ligner hinanden, vil tiltrække hinanden. Én vibrerende frekvens vil trække lignende til sig.

Dét betyder også, at hvis dine tanker er:
”det får jeg aldrig råd til”
”som om at det nogensinde vil ske”
”jeg får aldrig en kæreste!”
– så er det dét der vil ske.

Law of Attraction betyder altså først og fremmest at vi skal arbejde med vores mindset. Vores intention. Derfor er det også step 1.

 

1. Sæt intentioner og skab klarhed

Rens dine energier

Hvad enten du er nybegynder eller rutineret i at arbejde med manifestationer, så er det altid en god idé at renserne dine og rummets energier inden du går i gang og forstærke dit fokus med krystaller. Salvie eller anden røgelse kan bruges til at rensning og af krystaller kan jeg anbefale dig at arbejde med Bjergkrystal og Ametyst. Det afhænger dog af, hvad du gerne vil manifestere. Hver krystal har jo sin egen egenskab og højvibrerende energi. F.eks. er Rosakvarts en vidunderkrystal, hvis du vil tiltrække mere kærlighed ind dit liv, hvorimod Citrin er fantastisk når du sætter intentioner om flere penge og succes.

TIP: Har du svært ved at slippe negative tanker? Kom ud af hovedet på bedste vis: DANS! Sæt din yndlingssmusik på og giv slip. Lyder det langhåret? Det er det slet ikke. Dit sind og krop er forbundet, så når du bevæger dig på en måde som er rar, sjov og kærlig, vil du ”tricke” dit sind til at komme i anden og gladere tilstand.

Mediter

Mange har stort gavn af at meditere i forbindelse med manifestation, da du kommer ned i kroppen og har fokus indad.

Visualiser din drøm for dig

For at kunne fortælle Universet, hvad du ønsker skal komme til dig, kræver det selvfølgelig at du selv er bevidst om det. Er det kærlighed dit hjerte bobler efter? Eller et nyt job? Når du har styr på dit overordnede ønske, så er det tid til at gå i dybden. Du skal være detaljeret og ærlig. Visualiser at dit ønske allerede ér i dit liv. Hvad føler du? Mærk glæden helt ind i hjertet. Se tingene i detaljer. Hvordan ser dit liv ud nu? Hvad er anderledes? Er det en person du har i tankerne, så prøv at vær specifik i dine ønsker. Er det vigtigt for dig, at I har de samme interesser? Eller skal vedkommende være kærlig, omsorgsfuld og give dig masser af plads? Gå i de dybere lag og mærk, hvad du har brug for.

 

2. Vælg bevidst hver dag

Nu har du sat din intention og det er her, at mange giver op. De tror, at de blot skal tænke det én eller to gange og BUM – så kommer Universet med alle livets goder, serveret på et sølvfad til dig. Sådan fungerer det ikke. Universet skal mærke dine vibrationer. DU skal give det opmærksomhed. Det kan gøres på mange måder og husk: intet er mere rigtigt eller forkert. Det vigtigste er, at du øver dig hver dag og har fokus på det. Jo mere du øver dig, jo bedre bliver du.

Her er et par eksempler:

  • Lav et Vision Board, som du dagligt gør dig selv opmærksom på din drøm. Jeg lover dig; det er kraftigt som bare pokker!
  • Sig det højt hver dag. Se det for dit indre. Detaljeret. Føl hvor virkeligt det allerede føles.
  • Brug krystaller. Lad deres højvibrerende energi hjælpe dig med at nå din drøm. Har du f.eks. en krystal i din lomme, vil den hele tiden minde dig om dit mål.

Vær opmærksom på dine ydre påvirkninger

Derudover er det en god idé at kigge på din omgangskreds. Har du relationer, som holder dig nede? Ikke tror på dig? Eller som blot dræner dig for energi uden at bidrage til energi-kontoen nogensinde? Det har du ikke brug for. Vær derfor altid bevidst om, hvad du lukker ind i dit liv. Husk at energier tiltrækker ligesindede – så er din omgangskreds fuld af dårlig energi, hvad tror du så at du tiltrækker?

Du er hovedrollen i din egen film, så behandl dig selv derefter. Vær god ved dig selv. Tal pænt om dig selv (til dig selv og overfor andre). Spis nærende mad og gør ting som gør dig glad. Jo gladere du er, jo mere vil komme til dig.

HUSK: Der er forskel på om dine relationer er uenige og har sine egne holdninger til ting og så decideret dræner dig for energi. Når uenigheder sker, så lad det ske i accept. Din sandhed er ikke nødvendigvis andres sandhed. Når vi møder modgang er det jo oftest fordi vi skal lære noget af den, så når du mærker provokation, ked-af-det-hed eller vrede, så stop lige op. Hvorfor reagere du sådan som du gør? Handler det mon mere om dig end modparten? Stå stærkt i dig selv, men gør det i kærlighed. Når du bliver mere opmærksom på din intention, vil du hurtigt mærke om det er det ene eller det.

“First, it is an intention.
Then a behavior.
Then a habit.
Then a practice.
Then a second nature.
Then it is simply who you are”

3. Vær taknemmelig!

Du er nu godt på vej. Du er bevidst i dine handlinger og du øver dig hver dag i at sætte gode intentioner. Med tiden får du dine helt egne rutiner og gør tingene på din helt egen måde. Vær ikke nervøs i starten. Al ny begyndelse er svær.

Det er NU at du skal huske: ENERGIER TILTRÆKKER LIGESINDEDE!

Det kan måske bedst forklares på denne måde:

Du ønsker flere penge i dit liv, fordi du ikke føler at du har nogen. De er aldrig nok og kommer aldrig til tiden. Kan du fornemme det lidt blandede signal du sender ud til Universet? For at du kan manifestere flere penge ind i dit liv, er det vigtigt at udvise taknemmelig for de penge du ALLEREDE har. Er du utaknemmelig vil Universets besked til dig være ”Du vil have flere penge, men er utilfreds og ikke specielt taknemmelig for dem du allerede har? Næ nej!”

Det samme med kærlighed. Du ønsker dig brændende at møde din soulmate og forsøger at sende vibrationerne ud til Universet – men en lille del af dig tænker ”Ej, det sker nok ikke”. Sagt med andre ord. Din intention er ikke ærlig.

Er du i tvivl om, hvad du egentlig har brug for, kan jeg anbefale dig at tage et kig nærmere på mit tarotkort-oplæg “Manifestér din soulmate”. Det vil give dig et dybt indblik i dig selv, din kommende kærlighed og hvad du kan gøre, for at tiltrække ham/ hende.

For at tiltrække dét du drømmer om (og ikke det komplet modsatte) skal du hæve din egen energi. Og hvordan gør du det? Ved at være bevidst og taknemmelig for dét du allerede har. De penge du har. Den rigdom som du ikke tænker over til daglig. God mad, en dejlig seng. Lønsedlen hver måned. Og ift. Kærligheden? Husk kærligheden fra dine nærmeste. Dine venner, veninder og familie. Dine dyr og naturen. Når du først ser verden på denne måde, vil du meget hurtigt mærke en ændring i din vibration.

TIPS: En god måde at øve sig i taknemmelighed er at finde tre ting som det sidste inden du går i seng. Din hjerne vil om natten arbejde videre med dine sidste tanker, så hvis du falder i søvn på taknemmelighedstanker, hvis du sikker mærke en bedre søvn end hvis du går i seng med tankemylder og uro. For hver dag vil du opdage at du bliver mere bevidst og taknemmelig i det daglige, uden at du skal ”tvinge” tankerne frem.

 

Har du brug for hjælp?

At blive mester i intentioner og at manifestere kræver lang tid øvelse og fordybelse. Så har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til ovenstående, så er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@highvibe.dk .

Jeg ønsker dig et vidunderligt øjeblik lige nu.

-Nikoline Kitsja

Produkter til rensning af dine krystaller kan købes her

Når du har renset dine krystaller, er de igen klar til at hjælpe dig. Hver krystal har hver sin egenskab og sine helt egne særlige vibrationer. Er du ny i krystalverdenen kan du læse mere om hver enkelt krystal i vores Krystaller ABC og om hvordan du kommer godt igang med at gøre brug af dine krystaller.

 

0