NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

Rensning af krystaller

Først og fremmest: Der er intet rigtigt eller forkert. Sandt eller falskt. At arbejde med krystaller og energier er en personlig ting. Dét som fungerer for dig, fungerer måske ikke for andre og omvendt.

Når du får nye sten og krystaller, eller du har brugt dem, skal de renses. Hvor ofte du har brug for at rense dine krystaller, er meget forskelligt. Nogle renser sine krystaller dagligt (i hvert fald dem som bruges dagligt) og andre gør det en gang om måneden. Mærk efter, hvad der er godt for dig.

Krystaller lagre energi, så det er vigtigt at starte med at rense energien i dine sten og krystaller inden brug. De kan have været igennem mange hænder, inden at de lander i dit hjem.

Hos highvibe.dk bliver dine krystaller renset med salvie inden afsendelse, så energien er mest mulig ren, når du får dem.

Der er flere måder at rense krystaller på. Her er et par eksempler:

Salvie

Dette er en af verdens ældste metoder til rensning og er helt fantastisk til krystaller. Før din krystal igennem røgen, indtil du mærker en ændring (ca. 10 gange)

Palo Santo

Denne træsort er mere blid end Salvien og er det første gang at du skal rense dine krystaller, så anbefaler vi, at du bruger Salvien.

Koldt vand

Hold krystallen ind under koldt vand i ca 3 min., imens du mentalt fokusere på rensningen. Det siges, at der opnås en stærkere virkning, hvis du renser stenen i havet, en sø eller et vandløb. OBS – nogle sten, f.eks. Selenit, tåler IKKE vand.

Selenit

Brug en selenit-skål eller plade til rensning. Læg krystallerne deri/ derpå natten over.

Fuldmåne

En nem og kraftig rensning kan ske med fuldmånens magiske energi og healende stråler. Krystallerne kan ligges i vindueskarmen – ruden er ikke nogen hindring for månens stråler.

Krystal-healer

Hvis du skal være helt sikker på at alt er okay kan en krystal-healer eller clairvoyant rense og oplade dine krystaller

Produkter til rensning af dine krystaller kan købes her

Når du har renset dine krystaller, er de igen klar til at hjælpe dig. Hver krystal har hver sin egenskab og sine helt egne særlige vibrationer. Er du ny i krystalverdenen kan du læse mere om hver enkelt krystal i vores Krystaller ABC.

 

Highvibe.dk

Vestervangsparken 2
8981, Spentrup

22861315
Hello@highvibe.dk

Send os en besked

15 + 2 =

0