Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /var/www/highvibe.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Om highvibe - Highvibe
NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

Om highvibe

“Der er i hvert fald plads til dig og mig. Lige præcis som vi er.”

Highvibe

Af Nikoline Kitsja

Jeg har altid følt mig tiltrukket af det spirituelle univers. Men som mange andre, har jeg gjort som “man burde” og forsøgt at følge strømmen. Jeg har dog gang på gang brændt nallerne, og fået opbygget en overbevisning om, at jeg har været forkert – at jeg ikke har kunne leve op til det norman fandt rigtigt. Jeg passede simpelthen ikke ind i de kasser og rammer der var lavet på forhånd. Det gav mig på daværende tidspunkt, en enorm følelse af utilstrækkelighed, og ensomhed. 

Det var først da det gik op for mig, at jeg ikke var sat på jorden for at passe ind i nogen kasse, at jeg begyndte at føle mig hel. Det var begyndelsen på den vildeste rejse – den rejse jeg er på NETOP NU. 

HighVibe blev startet af en fantastisk kvinde – Felina Schjødt – som med hendes unikke personlighed skabte dette univers. Jeg var så så heldig, at jeg på min rejse, fik lov at overtage HighVibe, og skal nu videreføre og videreudvikle dette space, så det fortsat er et sted, hvor der er plads til alle. Plads til de mennesker, der ikke behøver passe ind i kasserne og rammerne, men som går deres egen vej. Plads til de mennesker der kan mærke det spirituelle, og forhåbentlig kan mærke den kærlighed jeg ønsker at lægge i dette univers. 

Der er i hvert fald plads til dig og mig. Lige præcis som vi er. I den reneste form. 

Highvibe

Jeg har altid følt mig tiltrukket af det spirituelle, men har aldrig tilladt mig selv at følge mit hjerte. En dag fik jeg dog nok af “det burde man ikke” og “det kan man da ikke”, så jeg sagde i stedet “JA” til mig selv! JA til en ny fremtid, med nye muligheder hvor der er plads til mig – hele mig – lige præcis som jeg er.

Highvibe.dk
Pludselig fik jeg chancen for at videreføre HighVibe, hvilket så smukt går hånd-i-hånd med mig og mine værdier. Det er helt fra starten tænkt som et space, med fokus på det spirituelle, hvor det både er muligt at købe smukke, energifyldte krystaller fra hele verden, samt udvikle sit spirituelle univers.

Highvibe.dk handler om, at leve lige nu og gå med det som føles rigtigt – også når følelsen ændrer sig. Intuition. Dybde. Kærlighed. Fra mig til dig.

– Nikoline Kitsja

0