NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

Krystaller til dit hjem
– hvor og hvordan kan de bruges?

Du kan ikke vælge forkert

Der findes mange forskellige krystaller og sten. Store som små, glatte og upolerede og i alle mulige former og figurer. Og lad os lige være ærlige engang; de er alle dragende og smukke – men hvordan bruger vi dem til andet end som dekorative ”pyntenips” i vores hjem? Hvad kan de egentlig hjælpe os med?

Jeg har skrevet dette indlæg til dig, som føler dig tiltrukket af krystaller. Til dig som gerne vil have flere af dem i dit hjem, men måske ikke helt ved, hvilke du skal vælge. Her vil jeg først og fremmest gerne understrege en ting; du kan ikke vælge forkert! Der findes ikke kun én bestemt måde at bruge krystaller på, så husk altid at gå med din mavefornemmelse (også kaldet intuition), hvis du føler dig draget af en særlig krystal. Man kan faktisk godt sige, at det ikke er dig der finder krystallen – det er krystallen som finder dig. Læg mærke til hvilke krystaller der fanger din opmærksomhed. Er du nysgerrig kan du jo undersøge, hvilke energifrekvens denne krystal har. Er den god til at opløse negative tanker? Lindrer den mareridt? Styrker den din selvkærlighed? Eller noget helt andet? Måske giver det derefter mening for dig, at det netop er denne krystal du skal gå med. Andre gange kan du måske have svært ved at få det til at give mening, men prøv alligevel at gå med din intuition. På et tidspunkt falder brikkerne på plads.

Så gentag efter mig: ”JEG VÆLGER ALTID RIGTIGT OG INTET ER FORKERT”

Når det så er sagt, så findes der selvfølgelig krystaller med særligt gode egenskaber til f.eks forskellige rum i dit hjem, fordi hvert rum forbindes med hver sin ”aktivitet”. F.eks. giver det bedre mening at placere krystaller med intentioner for høj kreativitet og produktivitet på dit kontor eller i dit køkken end i dit soveværelse. Giver det mening?

 Jeg har herunder samlet nogle tips og tricks, hvis du gerne vil give dig selv og dit hjem god og kærlig højvibrerende energi. Husk at ligesom med alt andet intuitivt (og når vi gerne vil manifestere noget ind i vores liv), så kræver det at vi gør en indsats. Jo mere vi bruger krystallerne bevidst og sætter intentioner herom, jo mere vil de hjælpe dig. Du kan købe nok så mange krystaller, men hvis du ikke sætter intentioner, manifestere og bruger din egen energi med hjælp fra krystallerne, så vil de ikke virke, men blot være en smuk udsmykning i dit hjem. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig. Klik på her.

 Se nedenstående som forslag til din indretning af dit hjem. Vær selektiv og bevidst når du vælger, hvilken energi du gerne vil have i dine forskellige rum. Det er jo forskelligt fra person til person og derfor vil jeg gerne vende tilbage til en vigtig ting: ”der findes intet rigtigt eller forkert”.

 

Brug dine krystaller her:

Entré (beskyt dit hjem mod negativ energi): Sort Turmalin
Et stærkt ritual for beskyttelse af dit hjem er at ligge sort Turmalin i hvert hjørne og ved din hoveddør. Dette daner en såkaldt ”grid” (se det som et krystal-gitter) rundt om dit hjem, således at negativ energi opsluges af krystallerne når andre træder ind i dit hjem. Negativ energi GO HOME!

Krystaller til dit badeværelse: Rosakvarts
Det er her du vasker dagens oplevelser af dig. Renselse og pleje. Lige præcis derfor er Rosakvarts også et must have i dit badeværelse. Afsæt tid af til denne vigtige stund. Til dig der går med makeup; nyd tiden med at gøre dig klar. Nyd også at vaske det hele af igen. Rosakvarts’ kærlige energi vil minde dig om vigtigheden af at værne om dig selv. Om at elske dig selv.

Krystaller til dit kontor: Pyrit, Citrin og Shungite
Ville det ikke være fantastisk at få højvibrerende energi af succes, penge, selvtillid og idéer tilført når du arbejder? Pyrit er en rigtig ”ta’action”-sten der giver dig selvtillid, viljestyrke og fokus. Egenskaber der styrker dig i situationer, hvor du mærker usikkerhed og risici.

Tilføj udover Pyrit også Citrin til dit kontor.  En krystal der bringer dig lys, glæde og derudover er en rigtig power-sten når det omhandler manifestation. Perfekt når du vil gå efter dine drømme og tiltrække succes og rigdom. Du kan med stor fordel lave et alter på dit kontorbord, som et kraftigt manifestationsritual. Anret på et smukt fad Pyrit, Citrin, stearinlys og penge (og hvad du ellers gerne vil tiltrække mere af) og lad det hjælpe dig på vej.

Derudover vil det være en rigtig god idé at tilføre Shungite, da denne krystal opfanger de elektromagnetiske stråler (EMF) som udsendes fra computer, telefon og andre elektroniske enheder. Jeg har selv en skål med Shungite til at stå ved min computer.

Krystaller til din stue: Selenit
Min stue er også rummet, hvor flest mennesker opholder sig det meste af tiden. Både min familie og gæster er størstedelen af tiden her. Derfor kan jeg godt lide at få lidt ro på energierne. Selenit er fantastisk til rensning og healing af andre indkommende energier og skaber derfor også et trygt og roligt miljø for mig og mine nære. Jer der følger lidt med på blandt andet Instagram ved også, at jeg er en SUCKER for Selenit. Jeg ELSKER Selenit i alle afstøbninger. Som fyrfadsstager, som tårne, i rå form og som lommesten og figurer. Jeg kan ikke få nok. Ligesom nogen ikke kan få tasker nok, så kan jeg ikke få nok Selenit.

Udover Selenit i alle afskygninger så findes der jo et hav af krystaller som ville gavne i din stue. Men hvad ønsker du at skabe energi omkring? God kommunikation og ærlighed? Så gå efter de blå krystaller som er forbundet med dit halschakra. Er det kærlighed og nærvær, så gå efter lyserøde og grønne som er forbundet med hjertechakraet. Her synes jeg som udgangspunkt at du skal følge din egen intuition.

Krystaller til soveværelset: Rosakvarts, Ametyst og Røgkvarts
Nu kan vi jo godt være ærlige overfor hinanden…. Soveværelset er for nogen også til anden aktivitet end søvn. Jeg ved ikke om du ved, hvor jeg vil hen af? DERFOR er disse forslag fantastiske til både søvn og ro men også kærlighed og fertilitet.

Hvilken krystal passer bedre ind end den ultimative kærlighedssten. Rosakvarts! Den der giver dig tryghed, balance og ubetinget kærlighed. Dårlige dage opløses af dens højfrekvente kærlighedsenergi og erstatter det med tilgivelse og hjerterum. Den er forbundet til dit hjertechakra og skaber et ”space” hvor kærlighed, ømhed og nærhed til dig selv OG mellem dig og din partner kan vokse. Har jeg sagt, at jeg eeeeeelsker at elske Rosakvarts?

Lad os gå videre til en anden favorit: Ametyst. Krystallen vi alle burde have – hvis du spørg mig. Det er (sammen med Røgkvarts) min ”anti-stress-og-sov-godt-krystal”. Mediterer jeg, elsker jeg at have en Ametyst lommesten på mit tredje øje fordi den virkelig skaber klarhed og ro. Tankemylder forsvinder og roen sænker sig ned over min krop, mit sind og min sjæl. Derudover er det en vidunderlig ven at have, hvis du har problemer med at falde i søvn og/ eller døjer med mareridt. Ametysten er en krystal med virkelig mange egenskaber og er derfor også altid en krystal jeg anbefaler at arbejde med når du er ny. Du vil ELSKE den!

Er du meget ”i hovedet” og har svært ved at komme ned i kroppen når du rammer hovedpuden, så skal du prøve at sove med Røgkvarts. Her kan du virkelig tale om grounding og om at komme tilbage til din krop.

Til dig der elsker lidt luksus: Jeg har også lavet min egen godnatte af særlige udvalgte urter.  Du finder ”Sweet Dreams” lige her.

 

Fertilitet og sexlyst

Nu nævnte jeg jo selv at soveværelset ikke nødvendigvis altid omhandler søvn. Derfor ville jeg lige komme med et par forslag som også kunne være gavnlige i soveværelset (you’re welcome!)

Dagligdagens stress og jag kan ødelægge meget af parforholdets romantiske stunder og jo længere tid man lader det stå til jo større blokeringer kan det skabe i vores energisystem. Jo større blokeringer = mere tankemylder, mindre kontakt til egen krop og ja – mindre lyst. You know the drill. For at genfinde (eller blot booste) vores seksuelle energi er det en god idé at arbejde med vores rod- og sakral chakra. Her kan jeg virkelig anbefale at bruge energien fra f.eks. Karneol eller Rød Jaspis. Karneol bruges til frugtbarhed og reproduktion. Begge krystaller vækker dit seksuelle drive. Ønsker I at udvide familien, så kan Månesten hjælpe på fertilitet og den feminine energi. Vær lige obs på om disse krystaller påvirker din søvn i en negativ retning. I så fald, så brug dem aktivt og fjern dem derefter fra dit soveværelse igen. Især Karneol kan godt virke opløftende på dit energiniveau –  ikke en særlig god egenskab, hvis du gerne vil falde til ro.

Husk at det ikke er alle krystaller som ligger på hjemmesiden. Mange af krystallerne finder du på Instagram; highvibedk .

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til ovenstående, så er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@highvibe.dk .

Jeg ønsker dig et vidunderligt øjeblik lige nu.

-Nikoline

Produkter til rensning af dine krystaller kan købes her

Når du har renset dine krystaller, er de igen klar til at hjælpe dig. Hver krystal har hver sin egenskab og sine helt egne særlige vibrationer. Er du ny i krystalverdenen kan du læse mere om hver enkelt krystal i vores Krystaller ABC og om hvordan du kommer godt igang med at gøre brug af dine krystaller.

 

0