NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

“Mor! Min drømmefanger virker altså ikke! Jeg tror slet ikke på dem længere”

Det er netop dén kommentar fra min ældste datter, der er årsag til dette indlæg. Siden hun var helt lille har hun haft drømmefangere. Den første drømmefanger hun fik, var håndlavet fra en rigtig “heksedame”, og jeg kan sige dig så meget som at DEN VIRKEDE!
Sidenhen har ingen drømmefanger virket.. og til sidst satte jeg mig for at finde ud af hvorfor. Skal jeg være ærlig kunne jeg have sagt mig selv det, men nogle gange tænker man bare ikke logisk.
og jeg kan næsten love dig, at når du har læst mit indlæg, vil du også udbryde “Selvfølgelig! Hvorfor tænkte jeg ikke på det!”..

Men nu til sagens kerne.

Først er du nødt til at få et indblik i hvordan en drømmefanger virker, for at forstå hvorfor den ikke virker.

Drømmefangere stammer fra indianerne og shamanisme, indiansk spiritualitet. De blev brugt i stort set alle Indianer stammer, og selvom formålet var det samme, kunne de se meget forskellige ud.

Fælles for drømmefangere var dog, at de blev lavet til at beskytte stammens børn. Der findes mange legender og beretninger om hvordan de opstod – men det vil jeg ikke komme ind på her – vi skal jo gerne blive færdige i dag.

En drømmefanger er altså lavet AF en voksen, TIL et barn, med intentionen om at beskytte barnet. Det siges at det faktisk primært var en beskyttelse mod ond energi, og først senere hen blev det mod dårlige drømme.

Cirklen (ringen) siges at repræsentere livets cyklus, og nettet – også kaldet “spindet” – skulle beskytte barnet mod de onde drømme. Lidt ligesom et edderkoppespind der fanger det, som prøver at passere. Nogle mener at nettet er drømmene som vi væver.

Drømmefangere er blevet populære og benyttes nu over hele verden, uden overhovedet at tænke på deres oprindelse. Dette gør i bund og grund blot drømmefangeren til en pyntegenstand i hjemmet. 

Sååå… Hvorfor virker din drømmefanger ikke? 

Jo ser du..
En drømmefanger skal laves med en intention – og den kan kun laves til at beskytte BØRN, ikke voksne! (Vi skal som voksne bruge vores “onde” drømme i livet, og kunne omsætte dem senere hen. Men det er en længere historie..)

Den energi som den voksne tilfører drømmefangeren i selve processen, er den energi som bliver givet videre. Det er den beskyttelse, den intention, som drømmefangeren kommer til at besidde.

Dette betyder også at du IKKE kan købe en samlebånds (fabriks fremstillet) drømmefanger, og så tro den virker! Desværre.. 

Endvidere kan jeg IKKE love dig at drømmefangeren overhovedet vil fjerne de onde drømme hos dit barn..
Men hvis intentionen er ren og fyldt med god energi, vil drømmefangeren i hvert fald hjælpe barnet med at komme i kontakt med sin spiritualitet. På denne måde vil barnet også ubevidst kunne mærke energien og intentionen, som så vil beskytte barnet mod de dårlige energier..

Jeg håber det gav nogenlunde mening, og at jeg ikke har skuffet dig. Husk nu på, en drømmefanger er stadig en smuk dekoration i hjemmet, hvilket jeg selv bruger den til i mit soveværelse!

-Nikoline Kitsja

 

 

0