Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /var/www/highvibe.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 199
Highvibe Urtete - Highvibe
NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

Highvibe Urtete

Økologisk urtete skabt ud fra krystallernes egenskaber.

Det er ikke kun krystallerne, der skal have tilført ny energi – det skal du også! Derfor har jeg skabt forskellige te-blandinger, der støtter dig, når du har mest brug for det. Hver blanding er skabt ud fra en krystals egenskab og selvsamme krystal finder du i posen sammen med teen. Krysyallen tilfører te-blandingen god energi, der videreføres til dig, når du indtager din te. Det betyder, at energi og virkning går hånd i hånd. Det er intet mindre end fantastisk! 

Du bestemmer helt selv, om du vil lade krystallen ligge i sin pose i te-blandingen, have den liggende i din lomme eller på dit køkkenbord. Der er ingen universel sandhed, når det kommer til krystaller. Din intuition ved, hvad der er det rette for dig. 

Te-blandingerne er naturligvis lavet af økologiske urter.
Vil du gerne vide mere om
highvibe te, er du meget velkommen til at skrive til: hello@highvibe.dk

0