NYHED! Nu kan du få leveret til DAO-pakkeshops.

Highvibe Terapi

Har du brug for kærlig vejledning?

Vi har alle oplevet ting i livet, der har givet os et uhensigtsmæssigt mønster eller en overlevelses strategi, som vi gang på gang bruger når vi bliver udsat for bestemte ting. Disse strategier er ofte ikke noget vi selv er klar over, da de ligger i det ubevidste. Derfor kan vi alle have brug for en kærlig guidning, til at blive bevidste om disse mønstre og strategier, således vi kan tage valg i livet fra et mere kærligt og bevidst sted.

Hos Highvibe terapi ligger jeg fokus på et holistisk menneskesyn, hvor samspillet mellem Krop, Sind og Sjæl, er grobund for en sund terapi. Jeg mener ikke at disse ting kan stå alene hver især, og derfor vil sessioner også varierer. Nogle har måske brug for ren samtaleterapi, andre skal måske have inkluderet kropsterapi eller noget helt tredje. Jeg følger min intuition ud fra det individuelle menneske, og lader processen forme sig derefter.

Pris

Jeg er under uddannelse og derfor er mine priser lavere end hos andre psykoterapeuter. De vil løbende stige i takt med uddannelsesforløbet. For at sikre dig de bedste oplevelser som klient, modtager jeg supervision på mit uddannelsessted.

En individuel session varer ca. 60 – 90 minutter.

Pris for en individuel session er:

Pris: 350 kr. (Normalprisen er 700 kr.) 

Kontakt

Du må meget gerne sende mig en mail, hvis du vil vide mere: hello@highvibe.dk

0